EURO VEKTOR E3000

EURO VEKTOR E3000

LB-7566

EUROEA3000 ELEMENTAL ANALİZ

EUROEA3000 ELEMENTAL ANALİZÖRÜ
Eurovector EuroEA'nın CHN-E Elemental Analizörleri, özel SW Callidus ile, hemen hemen tüm mevcut maddelerdeki Karbon, Nitrojen, Hidrojen ve Kükürtün tam olarak belirlenmesini sağlar. Bu, sadece üç temel adımla elde edilir: yüksek sıcaklıkta örnek yanma, sonuçta meydana gelen gazlı türlerin hızlı ayrılması ve TCD saptaması. Basit ve güvenilir analitik düzen, boşaltma ve tuzak döngüleri, gaz bölme ve alikuot dozlama cihazlarının kullanımıyla ortaya çıkan gereksiz komplikasyonları önler, böylece sonuçların doğruluğunu ve kesinliğini korur. Oksijen içeriğinin belirlenmesi, hızlı bir konfigürasyon değişikliği ile aynı cihaz üzerinde pirolizis modunda gerçekleştirilir.

Bitkiler, Dallar, Yapraklar, Kökler, Sebzeler
Bitkilerde ve sebzelerde mikrobesin konsantrasyonunun belirlenmesi, hem tarımsal hem de ekosistemlerin korunmasında, besin yönetim kararlarına paha biçilemez bir yardımdır. Olgun dokularda Kükürt ve Nitrojen'in kantitatif ölçümü, EA3000 tarafından, analitik yerleşimin aşırı duyarlılık algılayıcısından ve toplam bellek etkisinin yokluğundan faydalanarak elde edilir.

Gıda, Yem, Yağlı Tohumlar, Ayçiçekleri, Tahıllar, Mısır, Tahıl, Bira, Malt, Değer ve Öğütülmüş Ürünler
EuroVector N-Protein Analyzer, Kjeldahl Metodu'na modern ve çevre dostu bir alternatiftir. Dumas prensibine dayanan cihaz, doğru sonuçlara güven veren en geniş Nitrojen-Protein örneklerinde üstün özellikler sunmaktadır.

Kömür, Kok, Turba
Kömür, Kok, Turba
Enerji üretim sahasında kalorifik gücün en üst düzeye çıkarılması ve kirletici elemanların eş zamanlı olarak azaltılması güçlü bir gereklilik haline gelmiştir. % 50'den fazla kül içeren maddelerin analizinde numune boyutlarını ubmilligramlara kadar azaltma yeteneği, yüksek verim elde etmek için yüksek bir güvenilirlik ve sonuç hassasiyetini korurken önemli bir faktördür.

 


Petrol ve Madeni Yağlar
Bitüm, Balmumu, Katalizatörler, Gazyağı, Jet yakıtları ve Dizel gibi petrol rafineri endüstrisinde karşılaşılan farklı katı, yarı katı ve sıvı numunelerin çeşitliliği, EA3000 tarafından ASTM Standartlarına uygun olarak, üretim sürecini izlemek ve Kalite kontrol. Atanmış kullanıcı dostu araçlar, daha zorlu uçucu maddelerin düzgün bir şekilde hazırlanmasını sağlar.

Organik, Sentetik Bileşikler, Polimerler, Tekstil, İlaç, Gübreler
İnorganik ve Sentetik Organik moleküllerin karakterizasyonu, tarihsel olarak, her ikisi de mikron altı seviyesinde tespit limiti ve CHNS'de rakipsiz 5 dakikalık analiz süresi için EA3000'in doğal uygulama alanıdır. Oksijen rutin ve güvenilir bir şekilde 3 dakika içinde pirolizde analiz edilir, ardından% 0 oksijen içeriğine eşdeğer CO kromatografik ayrıştırılır.

Benzer Ürünler